• factory

Yuhuan xushi plastik industri Co., Ltd. perenahna di Yuhuan County, Propinsi Zhejiang, dimana katelah kota klep china. urang nuju khusus ngadamel pabrik alves plastik, Bibcock, Fittings sareng produk anu aya hubunganana sareng ogé pinuh ku ékspérimén dina Ékspor & Impor.

Dumasar kana kualitas tinggi sareng stabil, produk kami pinuh ku reputasi tinggi sareng kanggo ayeuna kami parantos ngembangkeun pasar globle kami pikeun kalolobaan nagara Amérika, Éropa sareng Wétan Tengah. Roduct kami tiasa nolak korosi, sepuh, tekanan tinggi sareng karat. Saliwat, aranjeunna henteu aman, insipid sareng ramah lingkungan.

  • Bédana janten ...

    Klep bal plastik diwangun ku klep bal plastik plastik. Bola plastik ...
    maca deui
  • Sanés plas saderhana ...

    Klep bal sering disebut klep terbuka sareng nutup, tapi anjeun leres-leres terang? Éta ngagaduhan pangaruh ...
    maca deui
  • Ciri-ciri o ...

    Anggota bukaan sareng nutup (bal) disetir ku batang klep sareng muter ngurilingan sumbu ...
    maca deui